Bolaget ska bedriva café-, restaurang-, catering- och konferensverksamhet, konsult- och utbildningsverksamhet inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 969 | 8 068 | 5 524 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 44 | 331 | 854 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 44 | 328 | 854 |
Årets resultat (tkr) | 33 | 1 | 32 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 594 | 2 564 | 2 081 |
Antal anställda | 5 | 5 | 3 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 969 | 8 068 | 5 524 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 44 | 331 | 854 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 44 | 328 | 854 |
Årets resultat (tkr) | 33 | 1 | 32 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 594 | 2 564 | 2 081 |
Tillgångar (tkr) | 2 594 | 2 564 | 2 081 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 116 | 83 | 82 |
Obeskattade reserver (tkr) | 13 | 13 | 13 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 465 | 2 468 | 1 986 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 594 | 2 564 | 2 081 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 5 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 594 | 1 614 | 1 841 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.6% | 4.1% | 15.5% |
Soliditet | 4.8% | 3.6% | 4.4% |
Kassalikviditet | 99.5% | 97.5% | 94.8% |
St 73 i Sundsvall AB ingår i en koncern med 5 bolag. Moderbolag är Norra Berget i Sundsvall AB och koncernmoderbolag är Steringer Resurs AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva café-, restaurang-, catering- och konferensverksamhet, konsult- och utbildningsverksamhet inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.